login about faq

Hi, The following script works fine in UX environment whereas it is not working on WIN OS. Pl. assist. ssh XXX@xx.xx.xx.xx scp xxx@xx.xx.xx.xx:/cygdrive/c/xxx/xxx/xxx/xxx.war /opt/bea/user_projects/domains/xxxx/xxx.war

asked Jul 09 '12 at 13:56

Tectia%20Answers's gravatar image

Tectia Answers
1222


Assuming that the scp command is the EXACT same I suspect that the issue is with the initial ssh command connecting to the same server.

I would break the command out into smaller parts to find out exactly which part isn't working.

First try your ssh connection from your windows OS. ssh XXX@xx.xx.xx.xx

If your able to login without issue, try manually running the scp command.

What error messages are you getting when you execute the commands?

link

answered Oct 29 '12 at 14:59

Joe%20-%20Tectia%20Support's gravatar image

Joe - Tectia Support ♦♦
55215

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×1

Asked: Jul 09 '12 at 13:56

Seen: 1,085 times

Last updated: Oct 29 '12 at 14:59

Related questions

All user contributed content licensed under the cc-by-sa license.
Powered by OSQA.