login about faq

Tectia 5.3 is prompting for password when public key authentication is used. Where it should not prompt for password. Authentication happens using public key and private key pair and no password needed. But it is not the case and it is prompting password. Server is installed on windows 2003 server. How can we configure it without using/ prompting for password. Is it a permission issue on keys or some thing else? Trial and error was already done and no clues what was wrong.

asked Oct 07 '11 at 11:50

ramakanth%20evani's gravatar image

ramakanth evani
1111


You need to provide more information. For example the the configuration files of both client and server, listing of the directories that contain the keys (the file permissions are important on both client and server), debug log from the client/server. Without such information little can be told.

Also note, that 5.3 version is obsolete and you should upgrade to newer version (6.2.2 is the latest).

There are some other articles on this forum describing the public key authentication setup. For example this one. Also the documentation has a lot to say about it.

link

answered Dec 02 '11 at 15:08

Martin%20Dobsik's gravatar image

Martin Dobsik ♦
599126

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×81
×38
×19
×12
×3

Asked: Oct 07 '11 at 11:50

Seen: 4,676 times

Last updated: Dec 02 '11 at 15:08

All user contributed content licensed under the cc-by-sa license.
Powered by OSQA.