login about faq

In Windows, when I install ConnectSecure, and I configure a transparent tunnel. It does not capture any service processes run as my own account. However, it captures the very same process when not launched as a service. Why?

asked May 18 '11 at 11:24

bca's gravatar image

bca
4691012


In the new version of ConnectSecure 6.2.1, ConnectSecure 6.1.7 Hotfix 2, (and hopefully 6.1.12), this will be fixed, but only if the user account belongs to the Administrators group.

If the user is not a member of Administrators group we would need to disable the integrity level checking altogether between the capture process and broker, which is not an option security wise.

The capturing will work if broker is started also as a service for that user. You can follow the instructions of link knowledge base article 33497. Please, bear in mind that Tectia does not officially support yet starting tectia as a service...

link

answered May 18 '11 at 11:30

bca's gravatar image

bca
4691012

edited May 18 '11 at 11:39

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×55
×31
×4

Asked: May 18 '11 at 11:24

Seen: 3,239 times

Last updated: May 18 '11 at 11:39

All user contributed content licensed under the cc-by-sa license.
Powered by OSQA.